Avonturiersbloed?

18 januari 2018

Wil je in de donkere winterdagen nog eens terugdenken aan je vakantie bij ons? Kom dan zeker je licht opsteken op onze info-avond.

Stroomt er avonturiersbloed door je aders? Al van kleins af aan, of pas later? Laat ons je een handje helpen met het ontdekken van een heel gamma aan avontuurlijke buitensportvakanties in de bergen. Zowel voor volwassenen als gezinnen.

We stellen ons ook graag voor in levende lijve. Op vrijdag 26 januari ben je hartelijk welkom op onze info-avond in Maldegem die we samen met onze partner Tomeeto (vakanties voor éénbeslissers) organiseren.

Spreken onze vakanties je aan, maar wil je ons eerst vrijblijvend ontmoeten vooraleer mee te gaan? Of was je al eens mee en wil je in de donkere winterdagen nog eens terugdenken aan je vakantie bij ons? Kom dan zeker je licht opsteken de 26ste.

Tijdens deze avond stellen Poco Loco Adventures en Tomeeto zich elk kort voor. Erna is gelegenheid om uitgebreid vragen te stellen of gewoon na te kaarten met de andere aanwezigen. Kom gerust in je eentje, de sfeer is heel open, je zal je niet vervelen. Deelname is gratis maar om organisatorische redenen vragen we je om je in te schrijven. Dit kan op de pagina van onze partner Tomeeto: www.tomeeto.be/26jan.

Poco loco adventures is ook:

Poco Loco Adventures is een product in samenwerking met: