Catamaranzeilen voor gezinnen

Zee, strand en zonovergoten Griekse sfeer

Vind je catamaranzeilen ook zo spectaculair om naar te kijken ? Beeld je dan maar eens in hoe het moet voelen om zelf zo’n boot te besturen en ermee door de azuurblauwe Griekse golven te klieven. Catamaranzeilen leer je vrij gemakkelijk aan zodat je al snel zelf aan de slag kunt. In een beschutte baai met aangenaam warm water en omgeven door bergen, krijg je het stuur- en trapezewerk al snel onder de knie zodat je in een mum van tijd de vrijheid van het zeilen kan ervaren.

Naast het zeilen valt in deze prachtige setting nog allerlei te beleven: windsurfen, fietsen, een boottocht met een vissersboot, de typische Griekse pittoreske dorpjes in de buurt bezoeken, ...

's Avonds gaan we (geheel vrijblijvend) met de groep samen eten, dan eens in een afgelegen baaitje voor een sfeervolle barbecue, dan eens samen smullen van de vangst van de dag in een lokaal visrestaurant. Ben je niet zo voor de Griekse keuken? Geen probleem, keuze genoeg.

Dit pakket is gericht op gezinnen die actie en strand willen combineren. Het voorstel is louter informatief en kan aangepast worden naar wens.

Mogelijk voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar

  1

  Reisomschrijving

  Data en prijzen

  In groep reizen
  Individueel reizen

  Hier zorgen we voor

  Hier zorg je zelf voor

  Dit kunnen we voor je regelen

  Dit wist je misschien nog niet

  De volledige reisfiche

  bekijk reisfiche

  Stel je vraag!

  Schrijf je in op de nieuwsbrief

  Poco loco adventures is ook:

  Poco Loco Adventures is een product in samenwerking met: