Catamaranzeilen onder de Griekse zon

Zon, zee, strand en Griekse sfeer

Vind je catamaranzeilen ook zo spectaculair om naar te kijken ? Beeld je dan maar eens in hoe het moet voelen om zelf zo’n boot te besturen en ermee door de azuurblauwe Griekse golven te klieven. Catamaranzeilen leer je vrij gemakkelijk aan zodat je al snel zelf aan de slag kunt. In een beschutte baai met aangenaam warm water en omgeven door bergen, krijg je het stuur- en trapezewerk al snel onder de knie zodat je in een mum van tijd de vrijheid van het zeilen kan ervaren.

Naast het zeilen valt in deze prachtige setting nog allerlei te beleven: windsurfen, fietsen, een boottocht met een vissersboot, de typische Griekse pittoreske dorpjes in de buurt bezoeken, ...

's Avonds gaan we (geheel vrijblijvend) met de groep samen eten, dan eens in een afgelegen baaitje voor een sfeervolle barbecue, dan eens samen smullen van de vangst van de dag in een lokaal visrestaurant. Ben je niet zo voor de Griekse keuken? Geen probleem, keuze genoeg.

Boek je deze reis graag samen met iemand die enkel van de zon, de zee en de rest van dit prachtige vakantie-eiland wil genieten zonder met jou mee op cursus te gaan ? Vraag dan je offerte aan op basis van logies en ontbijt only.

  Greek BBQ on the Beach

  Reisomschrijving

  Data en prijzen

  In groep reizen
  Individueel reizen
  Op maat reizen

  Vanaf 1 persoon op data naar keuze.

  Hier zorgen we voor

  Hier zorg je zelf voor

  Dit kunnen we voor je regelen

  Dit wist je misschien nog niet

  De volledige reisfiche

  bekijk reisfiche

  Stel je vraag!

  Schrijf je in op de nieuwsbrief

  Poco loco adventures is ook:

  Poco Loco Adventures is een product in samenwerking met: