Ons aanbod?
Uitdagend en verrassend.

Groepsreizen voor volwassenen

Actie & Avontuur:Tijdens deze reis maak je in kleine groep kennis met tal van bergsporten. Op het programma staat natuurlijk canyoning want dat is onze specialiteit, maar je proeft ook van via ferrata, SUP en rafting. Halfweg de week maken bovendien we een prachtige bergtocht om de regio traag wandelend te ontdekken en gaan we vale gieren observeren. Een goed gevuld programma dus.
Canyoning XP: Reizen voor de experienced canyoneers.

Deze reizen zijn toegankelijk vanaf 16 jaar. De gemiddelde leeftijd van onze deelnemers ligt tussen 25 en 35 jaar.

Je kan op deze reis inschrijven als je alleen reist, als koppel of als kleine groep. Een uiteenlopende mix van mensen met verschillende achtergronden maakt de gesprekken 's avonds des te interessanter.


Groepsreizen voor singles

Maak jij graag vrienden op reis vanaf de eerste dag? Zoek je avontuurlijke zielen om mee te praten en samen uitdagende activiteiten te doen? Dan is een week met singles (of alleenreizende avonturiers) iets voor jou. Onze reis voor singles is een mix van sportieve en minder sportieve momenten, lokale brute keuken en fijne gesofistikeerde schotels, afzondering in een afgelegen dorp en cultuur in een bruisend middeleeuws stadje.

We verzekeren een evenwichtige verhouding tussen mannen en vrouwen op deze reis zodat een goede sfeer gegarandeerd is.

Geen koppels welkom op deze reis. Je kan natuurlijk wel inschrijven met vrienden of vriendinnen !


Groepsreizen Bootz by Anders Reizen

Met een kleine groep reizigers tussen 18 en 34 de Spaanse Pyreneeën ontdekken? Dat kan, in deze reis. Een week vol Actie & Avontuur met leeftijdgenoten in een groep klein genoeg om flexibel te zijn, groot genoeg om zeker iemand te vinden met wie het klikt.

Een week lang krijg je een mix voorgeschoteld van allerlei bergsporten, gaande van canyoning over via ferrata tot rafting. 's Avonds lekker uitblazen op een gezellig terrasje en proeven van de lokale keuken, dat hoort er natuurlijk ook bij !

Ontdek deze reisformule!


Groepsreizen voor single parents

Op reis gaan met kinderen is niet altijd eenvoudig als alleenstaande (of alleenreizende) ouder. Daarom kan je tijdens deze week terecht bij gelijkgestemde zielen. De kinderen kunnen zich uitleven met leeftijdgenootjes en de ouders, wel, die vinden vast en zeker de weg naar een fijn terras met hún leeftijdgenoten om bij te praten na een fijne intensieve dag.

In deze week zit vanalles. Sportieve uitstappen zoals canyoning en rappel-initiatie maar ook leerrijke trips zoals het observeren van vale gieren en ontspannende activiteiten zoals zalig suppen op een gigantisch meer.

Opnieuw in het aanbod vanaf 2023
Dagactiviteiten

Ben je geheel toevallig in de buurt? Alleen, of met vrienden, familie of collega's? Profiteer dan zeker van een dagje Actie & Avontuur in onze prachtige regio. Je kan aansluiten bij één van onze groepen of in je eigen bubbel op stap gaan met je eigen gids.

Kies uit de vele activiteiten in ons aanbod en laat je verleiden tot een heerlijke uitstap in de Spaanse bergen.

Bekijk alle dagactiviteiten