Groepsreizen voor gezinnen met kinderen
van alle leeftijden


In de canyons van de Spaanse Pyreneeën -
Vanaf 8 jaar


Een goed gevulde week vanuit een wel zeer afgelegen dorpje. Je gaat klimmen op hoge rotswanden, onder de grond een grot verkennen, aan canyoning doen en suppen. Veel tijd voor verveling is er dus niet!

Meer weten

In de canyons van de Spaanse Pyreneeën -
Individueel


Ben je een paar dagen in de streek met het gezin en ben je op zoek naar een leuke invulling van de vakantie? Kies dan voor een pakket van spannende activiteiten op maat van de kinderen voor een onvergetelijk avontuur.

Meer weten

Kies je programma op basis van de leeftijd
van je jongste kind en begin alvast te dromen van Actie & Avontuur

Wat is canyoning eigenlijk? En wat heb je daarvoor nodig?

Voor canyoning heb je een uitgebreide uitrusting nodig: helm, gordel met afdaaltoestel, neopreenpak en -sokken, een speciale rugzak met waterdicht tonnetje en touwen. Die uitrusting krijg je uiteraard van ons, zelf hoef je enkel zwemkledij te voorzien en schoenen die nat mogen worden. Gewapend met die uitrusting trek je de bergen in op zoek naar een frisse bergrivier. En ja, daar moet je helaas een eindje voor stappen.
Eens aangekomen bij de rivier, volg je die stroomafwaarts. Al zwemmend, drijvend, stappend,... maar vooral genietend van een prachtige omgeving. Onderweg kom je hindernissen tegen zoals grote rotsblokken, watervallen, glijbanen en die moet je natuurlijk overwinnen. Soms heb je daar touwen voor nodig, soms kan je je gewoon laten meeglijden met de stroom en een andere keer moet je de sprong in diepe water wagen. Uiteraard is niets verplicht en kan je steeds voor een alternatieve weg kiezen. Plezier gegarandeerd dus voor jong en oud!