Kiezen voor kwaliteit is kiezen
voor veiligheid

Veiligheid boven alles

Bergsporten zijn fun, intens, puur en adembenemend. Toch is er steeds een risico aan verbonden. Dat herleiden we tot een minimum dankzij doorgedreven opleidingen, grondige terreinkennis, kwalitatief materiaal en een gebalanceerd evenwicht tussen planning en flexibiliteit.

Duurzame en ethische bedrijfsvoering

We dragen duurzaamheid en ethiek hoog in het vaandel. Daarom engageren we ons op verschillende vlakken. Lees er hieronder meer over.

Kleine groepen, grootse beleving

We houden onze groepen opzettelijk klein. Dat is niet alleen veiliger, het zorgt ook voor een intensere beleving en een meer persoonlijk contact. Bovendien minimaliseren we op deze manier de impact op onze omgeving.

Toegankelijkheid

Omdat een avontuurlijke geest geen grenzen kent, staan onze activiteiten open voor iedereen. Ook voor avonturiers met beperkingen van eender welke aard. Want avontuur zit in elk van ons.

Een duurzame en ethische beleidsvoering
brengt je het verst

Onze engagementen

Ons sociaal engagement

Bij Poco Loco Adventures zetten we ons in voor de duurzame ontwikkeling van onze regio en dragen we bij aan het creëren van nieuwe banen. We zorgen er via onze pakketten ook voor dat de toeristische sector van Sobrarbe (hotels, appartementen, vakantiewoningen, hostels, restaurants, enz.) jaar na jaar meer klanten ontvangt en dus de continuïteit kan waarborgen. Ons aanbod voor het hele jaar, met de nadruk op natuurtoerisme, helpt het gebied om het toeristische aanbod over een gans jaar te verspreiden.

Aan de andere kant zijn onze bedrijfsrichtlijnen gericht op het bevorderen van een positieve sociale impact en het creëren van netwerken die de lokale consumptie bevorderen.

De toewijding van Poco Loco Adventures aan zijn werknemers wordt vorm gegeven door de continue verbetering van de arbeidsomstandigheden, de optimalisering van de combinatie van werk en gezin, deelname aan beslissingen van het bedrijf, voortdurende opleiding ...

Ons engagement op vlak van milieu

We hebben allemaal de taak het milieu te beschermen. Het bedrijf Poco Loco Adventures is ontwikkeld op basis van een diep respect voor de natuur die ons omringt en dit wordt dagelijks aan al onze klanten overgedragen.

Onze milieudoelstelling is voornamelijk gericht op het minimaliseren van de impact van onze activiteiten op het ecosysteem en het behoud van de omgeving. Deze toewijding brengt ons er ook toe om het bewustzijn over de kwetsbaarheid van het ecosysteem van onze bergen te vergroten. We genereren concrete acties om het gebied te behouden:

  • we laten geen afval achter, nooit
  • we vermijden bodemerosie
  • we overnachten op de daartoe voorziene plekken
  • we storen de fauna niet
  • we vermijden geluidsoverlast
  • we verzamelen geen inheemse flora en fauna.

Op energiegebied stimuleren we energiebesparing en het gebruik van groene energie. Wat afval betreft, geven we de voorkeur aan hergebruik en recyclage van producten. We gebruiken een biologisch afbreekbaar en veilig product voor het reinigen en desinfecteren van ons materiaal.

Ons professioneel engagement

Poco Loco Adventures streeft naar een hoge tevredenheid van haar deelnemers door het genereren van ervaringen die de aanvankelijke verwachtingen overtreffen. Als deelnemer verbeter je trouwens ook je levenskwaliteit dankzij de gezondheids-, sociale en milieugerelateerde voordelen die inherent zijn aan activiteiten en sport in de natuur.

Dit doel wordt bereikt door excellentie te zoeken in service in het materiaal, in logistiek, een geweldig menselijk team te hebben en te voldoen aan de toepasselijke wettelijke vereisten. Het principe van permanente training is de basis van ons continue verbeteringsproces dat een niet te stoppen evolutie mogelijk maakt om al onze processen voor het organiseren van sportdiensten permanent te verbeteren. We passen ook de volgende principes toe om deze processen te verbeteren:

  • Interne en externe communicatie: we communiceren alles op een oprechte, eenvoudige, nauwkeurige en persoonlijke manier.
  • Creativiteit en innovatie: we anticiperen op de behoeften en wensen van onze klanten en collega's, om nieuwe en winstgevende vormen van tevredenheid te creëren.
  • Naleving: we leveren waar we ons toe engageren, met oog voor de details, en overtreffen de verwachtingen.
  • Integriteit: we zijn van mening dat een goed bedrijf, naast het commerciële aspect, vooral een positieve invloed moet hebben.

We selecteren steeds goedgekeurd materiaal enkel van merken die we als betrouwbaar beschouwen.