Nieuwe mountainbike reizen

10 april 2015

Nieuwe mountainbike reizen in volle productie

Het mountainbike aanbod is recentelijk uitgebreid met een aantal knappe, niet alledaagse bestemmingen. Schrijf je individueel of met een paar vrienden in op een groepsafreis of vraag met je eigen bikevrienden data naar keuze aan.

Nieuw in het aanbod:

 • Onbekend Umbrië Cross-Country, zowel in groep (3/10 tot 10/10) of op basis van minimaal 2 personen op datum naar keuze. Je kan deze reis ook inkorten naar 5 dagen! Mountainbike in onbekend Umbrië
 • Ibiza biedt veel meer dan enkel het nachtleven. Ontdek de schoonheid van dit eiland op 5 of 6 dagen. De tracks worden aangepast aan het niveau van de groep, vanuit vast verblijf.
  Ibiza en Formentera 6 dagen

  5 Dagen rond het eiland met bagagevervoer.
  Cross Ibiza on Bike

 • Onze eerste Portugal mountainbikereis heeft als uitvalsbasis een charmant Eco-Resort in de Westelijke Algarve. Deze plaats was origineel een verlaten dorp en werd van daaruit gerenoveerd tot ecologisch hotelresort. Ontdek van hieruit een onbekend mountainbike paradijs met je Nederlandstalige reisbegeleider in 5 tochten.
  Westelijke Algarve vanop de Mountainbike.

  Misschien zegt de Rota Vincentina je wel iets? Deze bekende wandelroute van Santiago de Cacem tot het meest zuidwestelijke punt van Portugal kan je niet alleen bewandelen maar ook fietsen!
  Mountainbike Safari over de Rota Vincentina

 • Samen met enkele enduro specialisten stelden we een reis op in de ‘Zona Zero, één van Europa’s meest natuurlijke enduro parken. Deze toegankelijke Mountainbikereis in het hart van de Spaanse Pyreneeën heeft routes op elk niveau. Tijdens deze 8 daagse reis rij je oa. over het parcours van de laatste manche van het wereldkampioenschap Enduro. In de afreis van september zit een bezoek aan de WK manche Enduro gepland. resp. op 26-27 september.
  Nog geen enduro ervaring?  2 Workshops helpen je om je skills te verbeteren!
  Ontdek waar de M in mountainbike voor staat.

Upcoming:

 • Intercontinentale tocht van Tarifa naar het Rif gebergte in Marokko, 9 daagse
 • De Hoge Atlas vanuit Marrakech
 • Onbekend Zuid-Catalonië zowel vanuit vast verblijf als in rondlus met bagagevervoer
 • All Mountain en Light Enduro in de Franse Alpen

Het volledige aanbod aan Mountainbike vind je in ons reisaanbod

 

 

 

Poco loco adventures is ook:Poco Loco Adventures is sponsor van of partner met: